DANCING W/ AI | XENON RESIDENCY

DANCING W/ AI: Interaktiv performance om Mennesker og Algoritmer

DANCING W/ AI aka OBEY THE ALGORITHM er en interaktiv performance om, hvordan mennesker forholder sig til kunstig intelligens og sociale mediers algoritmer. Forestillingen viser, hvordan vi både er brugere og produkter i et uigennemsigtigt online system. Publikum inviteres til at lege med en AI, som skaber regler og handlinger til showet, der foregår i en nær fremtid med avanceret teknologi.
Esben Holk er en visuel kunstner og spiludvikler, der arbejder med online medier, teknologi og kreativ kodning. De blander billeder fra internettet og personlige ting i kaotiske systemer for at skabe sjove, digitale verdener, der blander deres queer-liv og politik med online livet. Holk har udstillet med Transmediale, CTM, Museum of Human Achievement og andre steder.
Roomies Production er et kollektiv, der består af Alba Greve og Clara Randum. De bruger historiske begivenheder, mediekritik og publikumsdeltagelse til at belyse vores verden. De blev kendt for deres forestilling Unboxing the Gallery på Warsaw Fringe Festival og The Ocean Boy Princess Twice a Day Show i København. De er ved at blive eksperter i interaktive sceneshows med publikum.

Praktisk info

  • Du kan opleve arrangementet både den 4. og 5. oktober i Xenon.
  • Døre åbner: 19.30
  • Show: 20.00
  • Arrangementet er på engelsk. 

 

 

Huset

Huset, Xenon

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med