Exploring Exoplanets: Åbningsaften

Videnskabsfestival i Huset!

Fra mandag den 29. juli til fredag den 2. august vil Huset København være vært for "Udforskning af Exoplaneter", en række begivenheder fokuseret på banebrydende exoplanetforskning, suppleret med en ArtScience-udstilling. Denne begivenhed samler førende exoplanetforskere og visionære samtidige kunstnere, og giver en omfattende udforskning af verdener ud over vores egen.

Programmet omfatter en række begivenheder såsom videnskabelige foredrag af førende exoplanetforskere, diskussioner om samspillet mellem videnskabelige opdagelser og spekulativ fiktion, samt lette komedieshows om exoplanetær videnskab. Deltagerne kan også deltage i guidede meditationssessioner inspireret af kosmos, tematiserede fysiske øvelser og pædagogiske workshops designet til en dybere forståelse af exoplanetær videnskab. Derudover vil kunstnersamtaler give indsigt fra kunstnere, hvis arbejde fortolker og belyser de enorme, ukendte territorier i rummet.

Den ledsagende udstilling vil fremvise værker fra innovative kunstnere, hvilket skaber en medrivende oplevelse, der bygger bro mellem videnskab og kunst. Denne blanding af videnskabelige præsentationer og kunstneriske udtryk inviterer deltagerne til at dykke ned i universets mysterier.

Deltag i åbningsaftenen af "Udforskning af Exoplaneter" på Huset i København. Denne begivenhed markerer begyndelsen på en ugelang række af aktiviteter fokuseret på banebrydende exoplanetforskning og visionær kunst. Aftenen vil byde på afsløringen af kunstværker, der bygger bro mellem videnskab og kunst, samt en medrivende audiovisuel performance.

Programmet kan ændres, da det stadig er under udvikling.

 

Kontakt

Huset, Xenon

Rådhusstræde 13

1466 København
Del med