Forfattermøder m. Kaspar Colling Nielsen & Theis Ørntoft

Mød stærke stemmer fra litteraturens verden

Venue: Xenon, 4 sal
Dørene åbner: 18.30
Show: 19.00
Entré: Gratis

Theis Ørntof og Caspar Colling Nielsen er to af Danmarks stærkeste forfattere indenfor hver deres genre.

Theis Ørntoft debuterede i 2009 med den stilsikre digtsamling ”Yeahsuiten” og slog allerede her igennem som en af sin generations vigtige stemmer. I hans senere romaner træder mere alvorlige temaer som klimakrise og menneskets manglende forbindelse til naturen frem og hans mest aktuelle værk ”Jordisk” fra 2023 fortsætter i samme spor, men er skrevet i en mere traditionel prosa end de tidligere udgivelser.

Kaspar Colling Nielsen debuterede i 2010 med "Mount København", og i grænselandet mellem science fiction og det kontrafaktiske, har han foreløbigt skabt fem udgivelser, som på særegen vis forener det groteske, tragikomiske og samfundssatiriske. 

Rammen for aftenen er en fri samtale mellem de to kunstnere, hvor publikum også vil høre dem læse op af deres tekster og få mulighed for at stille spørgsmål.
 

Om Forfattermøder:
Forfattermøder er Husets nye litteraturformat, hvor vi sætter fokus på nogen af samtidens mest markante forfatterstemmer. Hver aften vil to forfattere mødes og udfolde temaer og koncepter fra deres arbejde med litteratur.

Kontakt

Huset, Xenon

Rådhusstræde 13

1466 København
Del med