Hinako Omori (JP) + Support: Hasfeldt

Oplev Hinako Omoris første soloturne i Europa

Venue: Xenon, 4. etage
Døre: 20:00
Show: 21:00
Entré: 120 kr. / Studerende: 60 kr.

Hinako Omori:

Siden det kritikerroste debutalbum "a journey…" fra 2022 er Hinako Omori hurtigt blevet en af Storbritanniens mest overbevisende gennembrudsmusikere, idet hun udvisker grænserne mellem klassisk, elektronisk og ambient musik.

Hendes konceptalbum "a journey…", med frodige teksturer forankret i naturen, inspireret af den gamle japanske skovbadnings-tradition, er blevet kaldet "bemærkelsesværdige" af Pitchfork og har fået stor rotation på BBC 6 Music.

Omoris kraftfulde blanding af terapeutiske frekvenser, droner og æteriske falsetto fandt genklang: sidenhen har hun støttet Beth Orton, Anna Meredith og Ichiko Aoba, spillet med et 60-mandsorkester til BBC Radio 3’s Unclassified, og senere på året vil hun deltage i Floating Points' anerkendte ensemble på Hollywood Bowl i Los Angeles for at opføre albummet "Promises", som er et samarbejde mellem Floating Points og den afdøde Pharoah Sanders.

Til denne turné vil Omoris nye album "stillness, softness…" blive opført i sin helhed for første gang og samtidig være hendes første serie af solokoncerter i Europa. Albummet forsøger at belyse vores skyggesider - handlingen med at konfrontere vores frygt, give slip og finde indre fred og ro. Ved at inkorporere himmelske elektroniske symfonier med æteriske vokaler og trommemaskiner er "stillness, softness..." Omoris hidtil mest tilgængelige værk, og det beviser hendes sande spændvidde som komponist, kunstner og synth-virtuos.

Hasfeldt:

Hasfeldt er en tværfaglig kunstner baseret i København, der arbejder inden for områder såsom performance, visuel – og auditiv kunst. 

Hans kunstneriske mangfoldighed er tydelig i hans varierede musikalske udtryk, hvor han skaber alt fra klubagtig break-beat til ambient og eksperimentelle lydlandskaber. 

I efteråret 2023 udgav Hasfeldt en række musik som trækker på en 90'er stemning hvor fokusset ligger i arbejdet med vokaler, drum'n'bass og forskellige stemninger, alt musik præsenteret på pladeselskaber som Posh Isolation & Janushoved.

Kontakt

Huset, Xenon

Rådhusstræde 13

1466 København
Del med