Husets Frygtelige Fornøjelsesfest

Huset inviterer på et vintersplintret julemarked med loppemarked, workshops, film og musikbanko

Kære tilfældige sjæle og ufrivillige festdeltagere,

Det er med en vis nød og næppe, at vi føler os forpligtede til at invitere til vores utraditionelle julebegivenhed den 16. december.

Så med mindre I allerede har travlt med noget mere meningsfuldt, kan I sætte kryds i kalenderen til en dag, der muligvis vil efterlade jer forundret over, hvorfor I valgte at dukke op.

PROGRAM FOR DAGEN

Nice Girls Hårdhændede Fund & Vintersplintrede Loppebazar 
Kl. 12-17.00 i Spisehuset & Balsalen

Start dagen med en offline version af online-markedet Nice Girls, hvor du kan tilfredsstille din shopping-trang i bæredygtigt genbrugstøj, smykker, keramik og andet Nice Girl-nips til Nice Girl-priser.

Du kan også komme af med dit eget vintersplintrede tøj og nips ved at booke en stand.

Stand-priser:
250 kr. for en stand med bord

Skriv til nicegirlsnicegirls@gmail.com for at booke en stand + eventuelle spørgsmål eller læs mere på dette facebook event: https://fb.me/e/1xt14bPrn

Glædesløs Gaveudveksling & Vintersure Workshops 
Kl. 12 – 17.00 i Stardust

Tag dit kedelige tøj hjemmefra eller slæb dine vintersplintrede fund fra Nice Girls med til en extreme makeover. Her kan du sammen med Stich ´n Bitch lære upcycling metoden visible mending, hvor du gennem brodering og små reparationer kan puste nyt liv i dit slidte tøj. Kedelige skjorter og t-shirts kan få et nyt look gennem after_flow creations farverige printmetoder. Er du ikke til upcycling, kan du tage forbi Plant Swaps byttestation, hvor du kan bytte medbragte stiklinger fra dine yndlingsplanter mod nogle nye. Som en sidste sløjfe på det hele, kan du sammen med Otaki Studio lære furoshiki – en japansk foldeteknik til at lave smukke genanvendelige gaveindpakninger ud af gamle stofrester.

Richters Skala præsenterer Velsunget Elendighed & Skræmmende Samklang
Kl. 13.00-13.30 i gården

Oplev skræmmende samklang og frygtelig fantastisk kormusik sammen med Richters Skala. Richters Skala er et klassisk kammerkor, som også begår sig i andre genre som folkemusik, jazz og alt derimellem. Til Husets Frygtelige Fornøjelsesfest kan publikum forvente at høre et par velkendte julesange og nogle helt uventede (og mindre julet) musik. Så hold fast på juleskægget og lad Richters Skala forføre dine ører med en rygrads-kildrende, hjerteknusende og ganske besynderlig musikalsk præstation.

Vinhanens Værdiløse Vinterdrikke 
Kl. 12-17.00 i gården

Kom i rigtig Grinch-stemning med et glas gløgg fra Vinhanen. Mingling og anden hygge over gløgg i gården er naturligvis ikke tilladt.

Barmhjertighedsforladt Biografhygge: Dr Zeuss’ How the Grinch Stole Christmas (2000) 
Kl. 14.00 i Husets Biograf

I dagens anledning viser Husets Biograf Dr. Zeuss' How the Grinch Stole Christmas (2000) – den med Jim Carrey, naturligvis. Det er den perfekte anledning til stakke op på Grinch-referencer eller at genopleve klassikeren.

Billetlink: https://billetto.dk/.../barmhjertighedsforladt...

Maj Mokaj og Proxy_Servers Frygtelige Julemusik-Banko med Elendige Gaver og Vintermiserable Hits 
Kl. 18-20.00 i Musikcafeen

Maj Mokaj og Proxy_Server har samlet de mest grusomme julesange til et to timers lang mareridtsbanko. Vi lover elendige genbrugsgaver og vintermiserable hits, der vil tage glæden ud af julen og få dig til at undre over, hvorfor julemusik overhovedet blev opfundet. Kom og vær med, hvis du tør! Det koster kun en halvtreller!

Billetlink: https://billetto.dk/.../maj-mokaj-og-proxy_servers...

Artwork: Lea Petrine

Links

Kontakt

Huset, HUSET

Rådhusstræde 13

1466 København
Del med