The Awesome Welles

Koncert med The Awesome Welles!

The Awesome Welles genopfører selvbetitlet debut på Xenon i KøbenhavnI anledning af det debuterende udspil fylder 10 år, vender The Awesome Welles tilbage til stedet, hvor det hele startede, for en eneste aften i nostalgiens tegn.

”Dunkel rock med dødsforagt og international klasse.” – GAFFA, 5/6”Afslutningsnummeret ‘Wisdom’ udfaser de store, hårde følelser, og sætter et forløsende punktum for den afmagt, albummet har demonstreret. En afmagt, som albummet afbilleder sjældent vellykket, specielt når man tager bandets alder og erfaring i betragtning.” – Soundvenue, 5/6

Med den særegne forkærlighed for analoge, akustiske instrumenter, og en simpel, hårdtslående og håndspillet tilgang, så fremtiden ualmindelig lys ud for det tidløse og atypiske rockband, der for 10 år siden blev spået en plads blandt rockmusikkens fornyere i ind- og udland, inden pladeselskabsproblemer voksede sig for store, og bandet forsvandt fra jordens overflade.

Siden da er ikke bare det lovpriste comebackalbum, River’s Edge, kommet til, men også det hæderkronede tredje udspil, Secular Age, har cementeret tilbagekomsten for mørkemændene, der i dag har bevæget sig fremad, om end forbindelsen til det første udspil er forblevet intakt.Det gælder ikke mindst for fans af bandet, for hvem sange som ”Undertaker”, ”Everything I Had”, ”Out of the Woods”, og de øvrige syv numre, er forblevet favoritter, der nu sættes i scene i en kulisse, der ingenlunde er tilfældig.

Den 23. august 2024 vender bandet nemlig tilbage til stedet, hvor det hele startede for 10 år siden, når teatralske og intime Xenon danner ramme om debutens mørke, eksplosive og følelsesladede rockudskejelser denne ene unikke augustaften.

li.sten.to/TAW10YAC

Kontakt

Huset, Xenon

Rådhusstræde 13

1466 København
Del med