Copenhagen Jazz Festival: HALVCIRKEL Releasekoncert

Halvcirkel debuterer som komponister med det nye albummet Vida, der udkommer den 14. juni på det britiske pladeselskab 130701/FatCat
Records.

Halvcirkels præsentere deres nye album Vida for første gang, i en fortolkning hvor numrene flettes sammen, gennem improvisatoriske overgange og drømmende lydflader.

Halvcirkel debuterer både som komponister og som artister på det bristiske pladeselskab 130701/Fatcat Records som huser flere anerkendte artister på den post-klassiske scene (Shida Shahabi, Clarice Jensen mfl.)

Gennem droner, klare landskaber og simple melodier der står fast eller falder fra hinanden, har Halvcirkel prøvet at fange det lille og det store i at være menneske. 

En følelse af at der samtidig med at alt i verden virker til at være i totalt kaos, altid findes en dyb og beroligende energi at hente kraft fra. Udtrykket spænder fra det legende til det mere seriøse og indadvendte.

Halvcirkel har siden 2015 rørt sig frit på den danske musikscene i samarbejde med andre komponister og musikere; Terry Riley, Jonathan Bremer, Anders Lauge Meldgaard, Signe Lykke, Craig Leon, Madame Nielsen, Girls in Airports, Sleep Party People.

Find vej

Huset, Xenon

Rådhusstræde 13

1466 København K

Info

Døre: 20.00
Koncerter fra: 21.00
Entré: 140DKK /70DKK (studerende)

Del med