COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL | NOVA: Amik Guerra Quartet

Oplev den cubanske quartet ledet af trompisten Amik Guerra

Gør dig klar til at blive transporteret til de livlige gader i Havana, når Amik Guerra Quartet indtager scenen med en forrygende koncertoplevelse. Under ledelse af den brillante cubanske trompetist Amik Guerra lover dette kvartet at levere en uforglemmelig fusion af afro-cubanske rytmer og jazzimprovisation. Med et repertoire der fejrer Cubas rige musikalske arv, leverer kvartetten elektrificerende optrædener, der fanger publikum verden over.

Med erfaring fra scenen med jazzluminarier som Roy Hargrove og som en del af den fejrede trio Italuba under den fænomenale trommeslager Horacio "El Negro" Hernandez, bringer Guerra en rigdom af erfaring og behændighed til hver optræden.

På scenen vil du også opleve tre ekstraordinært talentfulde musikere, hver især med deres distinkte flair til ensemblet. Lineup'et består af Yasser Pino på bas og Raciel Torres på trommer, begge fra Cuba, der indfører kvartettens lyd med autentiske afro-cubanske rytmer. Danske pianist Carl Winter tilføjer et strejf af skandinavisk forfinethed til blandingen, og fuldender ensemblet med sit spil og kreative improvisationer.

"Vi er begejstrede for at bringe de livlige rytmer og smitsomme energi fra cubansk musik til København," udtalte Amik Guerra. "Denne koncert er en fejring af vores fælles musikalske arv og et vidnesbyrd om jazzen som et universelt sprog, der overskrider grænser og forener mennesker."

Publikum kan forvente at blive fejet væk af kvartettens dynamiske optrædener. Kvartettens mangfoldige repertoire fremviser Guerra's originale kompositioner sammen med innovative fortolkninger af cubanske klassikere og jazzstandarder.

Kontakt

Musikcaféen på 3. sal i HUSET, HUSET

Rådhusstræde 13

1466 København K

Koncertinfo

Døre: 20.00
Show: 21.00
 

Del med