DEBUT FEST: BACKROOMS

Kunstneren Maria Rønnow Honoré definerer sig selv som en "analog printer", der bruger rørperler som sit primære medie.

Hendes kunstværker er en fascinerende fusion af fundne genstande og fotografier. Ved hjælp af en skabelon lavet i appen "Perlypop" "printer" hun sine værker på analog vis. Denne teknik resulterer i en karakteristisk pixeleret effekt, som skyldes den begrænsede farvepalette på cirka 70 farver, der er tilgængelige i rørperler.

I begyndelsen omfattede Marinas motiver "ikke-børnevenlige" genstande som lightere og tribals. I dag arbejder hun med en blanding af egne fotografier, screenshots og AI-genererede billeder.

Marina henter inspiration fra YouTube-fænomenet subliminal spaces, også kendt som "backrooms". Disse værker afbilder tomme rum med kunstig belysning og elementer, der fremkalder genkendelighed eller nostalgi, såsom falske planter. "Backrooms" er fiktive lokationer, der både ligner virkeligheden og samtidig vækker følelser af fremmedgørelse og genkendelighed.

Marina Rønnow Honorés mål er at indfange essensen af tomme rum og den særlige tiltrækning ved syntetiske miljøer.

Kom og oplev hendes unikke tilgang til kunst og hendes evne til at skabe fascinerende visuelle fortællinger gennem rørperler på DEBUT FEST.

Kontakt

Huset, Stardust

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med