DEBUT FEST: DAGBOG FOR DET HELENDE MENNESKE

Tag med på en rejse under huden i forestillingen ‘Dagbog For Det Helende Menneske’ - et absurd drama om at finde sig selv i tankemylderet.

Tag med på en rejse under huden i forestillingen ‘Dagbog For Det Helende Menneske’ - et absurd drama, om at finde sig selv i tankemylderet.  

Forestillingen foregår i et bubble wrap univers i mennesket ‘Hun’, hvor vi følger hendes to tanker, A og B. De fordriver tiden med at scrolle Instagram, lige indtil en dag, hvor ‘Skikkelsen’ dukker op. Det vender op og ned på alt og tvinger A og B til at se sig selv i øjnene. Et nyt spirende tankemønster er på vej. 

Via abstrakt lyddesign og original komposition mærker vi ‘Hun´s’ tilstedeværelse, udtrykt som ‘Hun´s’ hverdagstøj og hendes kropslige lyde. Lydende forenes til sidst og symboliserer endelig harmoni i det helende menneske. 

Forestillingens formål er at vise, at hjernen er et vanvittigt svært sted at være, men vi fælles kan finde en form for samhørighed i det.  

Vi er ni debutanter inden for scenekunst, der står bag forestillingen og udgør teatergruppen ‘Den Rolige Revolution’. Vi har fundet hinanden på baggrund af forestillingens tematikker om at finde sig selv som ungt menneske, hvilket vi alle har vores individuelle tilknytning til og arbejder kropsbevidst ud fra.  

Vi glæder os til at gå på opdagelse i bubble wrappen med jer!  

HUSET-KBH

Huset, VOX

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med