DEBUT FEST: DO YOU REMEMBER?

Et live-eksperiment i vores kollektive erindring. Individuelle minder, fælles oplevelse og den universelle hukommelse delt af alle på jorden, udforsket i realtid ved hjælp af historiefortælling, lydlandskab, og deling af snacks.

I remember the ocean in November — can you feel the spray on your face? Vi dykker sammen ned i barndomsminder og naturens gudinder. Vores individuelle minder smelter sammen. Kollektiv erindring udfolder sig. Hvad ligger under? Lad os synke ned i den universelle hukommelse, der forbinder os alle. Jeg inviterer jer til at være med til at skabe det, der sker i rummet, både på og omkring scenen, når vi sidder sammen og husker som én.

OBS: Forestillingen er på engelsk.

Om kunstneren

Féidhlim Gleeson er en irsk skuespiller og teatermager bosat i København. Deres nuværende arbejde udforsker, hvordan temaer som hjemmet, familien, rødder og identitet påvirker både hovedet og hjertet. Féidhlim værker forsøger at skabe en mere intim forbindelse med publikum end traditionelt teater og indeholder ofte interaktive elementer. Deres arbejde er inspireret fra irsk traditionel historiefortælling, musik og poesi, og forsøger at finde det fælles gennem personlig erfaring.

Musikcafeen

Huset, Musikcaféen

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med