DEBUT FEST: HEJ FAR

Baseret på interaktive bidrag fra lokale døtre og fædre, iscenesætter vi faderfiguren i et alternativt billede og udfordrer den traditionelle opfattelse af maskulinitet.

Med HEJ FAR henvender vi os til lokale døtre og fædre, hvis roller ofte er stereotypiserede i kulturen. Døtre, der måske er bevidste om disse stereotyper, men ikke ved, hvordan de skal inddrage deres far i denne bevidsthed, eller fædre, der måske føler sig overset og angrebet af “ den kunstneriske elite”, inviteres til vores performance for at se sig repræsenteret i nye og kærligere kontekster.

Her optræder en gruppe autentiske fædre (uden danse-erfaring) for at udfordre den traditionelle opfattelse af maskulinitet, iscenesat baseret på interaktive bidrag fra lokale døtre og fædre. Dansen befrier dem fra indgroede forventninger til maskulint kropssprog og giver dem mulighed for at udtrykke komplekse følelser og ideer gennem bevægelse, som ikke altid kan udtrykkes verbalt. 

Hvis du ønsker at bidrage til vores fremtidige forestillinger, kan du deltage med din far på vores hjemmeside: www.hejfar.dk

Kunstnerne bag:

HEJ FAR er koreograferet af Nanna Koppel og Matilde Flor Usinger.

Sammen udforsker de kroppen som en beholder, hvor modsætninger og modstridende sandheder flettes sammen og eksisterer side om side. De finder politisk og aktivistisk potentiale i at tilgå og løse eksterne konflikter internt i kroppen og dermed ændre vores perspektiv og opfattelse af verden.

INSTAGRAM:
@hejfar.dk 
@nannakoppel 
@matildeflor 

Kontakt

Huset, Xenon

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med