DEBUT FEST: RAGE ZINE

RAGE workshoppen vil være en chance for at udtrykke og slippe din feministiske vrede løs på forskellige kreative måder – skrive, tegne, performe, og mere.
Velkommen til dit feministiske rage room!

Kom med til interaktiv feministisk workshop med RAGE og lær at bruge din feministiske vrede kreativt til forandring og indflydelse!

Til workshoppen giver vi deltagere muligheden for at udtrykke deres vrede igennem forskellige kreative former, både på skrift, ved at tegne, og igennem performance. 

OBS: Workshoppen er på engelsk og materialer vil være tilgængelige på dagen, men deltagere er velkommen til at medbringe sine egne, hvis man har lyst.

Kunstnerne bag:

RAGE er et ny global tværfaglig feministisk zine og platform, lavet til at udtrykke feministisk raseri for politisk forandring og handling.

Vi er en inkluderende og non-profit feministisk platform for kreative udtryk, hvor raseri frigøres med sårbarhed og værdighed. Vores zine udgiver modigt og eksperimentelt indhold (artikler, kunst, og mere) på engelsk, med vægt på tværfaglighed, som bruger raseri som den kraftfulde kilde af kreativitet den kan være. Vi holder løbende lanceringsevents, workshops og talks som forsøger at skabe et rum for stemmer, der normalt ikke høres.

Projektet ledes af RAGE Collective, en gruppe unge feministiske kunstnere, akademikere, og aktivister - baseret over hele verden, med hovedkvarter i København.

Kontakt

Huset, Balsalen

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med