DEBUT FEST: UNDSKYLD, MEN JEG ER BARE SKIDEDÅRLIG TIL AT VÆRE MENNESKEnneske

#QueerTok. #Momlife. #Lateblooming. Hvad viser algoritme-spejlet dig i mørket? Og kan det ændre en eksistens? Oplev en dynamisk digtoplæsning, som er en blanding af High and Low kultur mixet med spice, femi-fucking-nisme, sad boi humor og Daddy issues.

'Undskyld, men jeg er bare skidedårlig til at være menneske' er en poetisk autofiktion samling skrevet af en queer millennial der, ligesom så mange andre på verdensplan, blev konfronteret med sig selv under isolationen, og nu må behandle ‘the aftermath’ efter ødelæggelsen af en tryg eksistens. 

Hovedpersonen er mor og gift med en mand, sin ’high school sweetheart’, men under corona gennemgår jeg’et en digital transformation, der sætter spørgsmål til seksualitet, køn, kærlighed og konceptet ’lykke’. 

Langsomt begynder det digitale liv at bløde ind i det virkelige, men hvor gør man af sig selv, når skærmen er slukket og kun den tikkende lyd af urolige lysstofrør står tilbage i rummet med dig? 

Med samlingen viser jeg et humoristisk og råt samtidsbillede, med intentioner om at efterligne TikTok øjebliksglimt af et liv i opbrud og en metamorf genopbyggelsesrejse der følger.

Kunstneren bag:

Mit navn er Calisa Vincentzen (de/dem). Jeg er en queer content creator på sociale platforme og min content berører tematikker om ‘ægte’ litteratur, sex og queerness.

’Undskyld, men jeg er bare skidedårlig til at være menneske’ er en aftegning af min egen sårbare og kaotiske livsrejse. Den er skrevet samtidig med at den blev gennemlevet i årene 2018-2024. Det er en digital refleksion som spejler mange andre 30+ årige queer personers liv, idet at mange af os levede/lever i skærmens oplysende skær og fællesskab, inden vi lever i virkeligheden.

Kontakt

Huset, Musikcafeen

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med