Jeppe Zacho Quintet

Zacho has been on the Danish music scene for many years and performs in groups such as Jazz Five, The Counterfictionals, Jack Street, and various Big Bands.

Venue: Husets hyggelige gårdhave 

Døre: 14.00 

Show: 15.30

Entre: Gratis

'Zacho har været på den danske musikscene i mange år og optræder i grupper som Jazz Five, The Counterfictionals, Jack Street og diverse Big Bands.

På sit debutalbum "Introducing Jeppe Zacho," (April Records januar 2024) har den erfarne musiker og komponist for første gang samlet sin drømmekvintet for at dykke ned i sine egne kompositioner. Zachos 2. single “El Bravado" har kunnet høres i rotation på P8 Jazz siden november 2023.

 

Pladen beskrives i liner-noterne som "moderne jazz på den gamle måde", og pladen har en tone, der er fremadskuende og frisk, samtidig med at den bevarer den rå energi og live-spænding fra alle de tidløse jazzplader, som jazzfans er vokset op med.

Gennem sit forfatterskab fremviser Zacho de forskellige facetter, der udgør hans musikalske og personlige identitet: et stykke dedikeret til en formativ lærer, en ode til hans elskede, en komposition, der afspejler hans kærlighed til Cuba og dets rige musikkultur, og en hyldest til Cuba. en klassisk Soul/Funk-sang fra 1970 udgør kvintettens varierede repertoire.

Line up:

Jeppe Zacho saxophone

Jonas Due trumpet/flugehorn

Thomas Bornø piano

Anders Fjeldsted double bass

Henrik Lund Holst Hansen drums

Genre:

Moderne jazz

GRATIS JAZZ I HUSETS GÅRDHAVE

Du kan opleve flere gratis jazzkoncerter og nyde en kold fadøl i HUSETs Gårdhave under hele Copenhagen Jazz Festival. 

Det foregår 05.07-06.07 + 08.07-13.07 kl. 15:30 + 17:00 + 18:30

Kontakt

Huset, Gårdhaven

Rådhusstræde 13

1466 København
Del med