KØBENHAVNS RADIOBIOGRAF X FØLSOMT BRODERI: Sitrende af forventning

Sommeren og alle dens indtryk og muligheder er på vej, og sitrende af forventning drømmer vi om alt det, vi håber kan ske. Denne maj-aften byder vi sommeren velkommen og lader forventningen, glæden, utålmodigheden, antiklimakset og legesygheden få plads.

Den 16. maj inviterer Københavns Radiobiograf og Følsomt Broderi til broderiaften i Husets jazzbar Stardust.

Sammen skal vi brodere og lytte til lydfortællinger. Aftenens tema SITRENDE AF FORVENTNING går igen i begge dele: som afsæt for det, vi skal brodere om, og som omdrejningspunkt i de fortællinger, vi skal lytte til imens.

Aftenen er for dig, der aldrig har broderet før, men gerne vil lære det, og dig der allerede kan brodere og gerne vil dele det med andre. Kris fra Følsomt Broderi guider dig til at finde dit eget poetiske udtryk og lærer dig at brodere ord og tekster. Når alle er godt i gang med at brodere, spiller Københavns Radiobiograf lydfortællinger, du kan falde ind i og inspireres af, mens du broderer. Undervejs går Kris rundt og hjælper med garn, der knudrer, nåle der skal trådes og andre små og store udfordringer, håndarbejdet kan give.

Med i billetprisen er broderigrej og guide, så du behøver ikke selv medbringe noget. Og når aftenen går på hæld, kan du tage broderiramme, stof, garn og nål med dig hjem og fortsætte arbejdet.

Venue: Stardust, 1. etage i Huset i Magstræde

Døre: 18.30

Start: 19:00

Entré: 90 kr. / Studerende: 75 kr.

Lydfortællingerne er på dansk og engelsk

Broderi-undervisningen vil være på dansk

 

FØLSOMT BRODERI: Kris broderer under navnet Følsomt Broderi, hvor han frihåndsbroderer stoflig poesi om følelser, håb og udvikling og hverdagens små og store indtryk. Kris afholder broderiaftener, hvor du har mulighed for at lære at brodere og finde dit eget poetiske udtryk i nål og tråd.

Se mere på https://www.instagram.com/foelsomt_broderi/ / www.følsomtbroderi.dk 

 

KØBENHAVNS RADIOBIOGRAF kuraterer fælles lytteoplevelser med lydfortællinger af de bedste af slagsen. Gode lydfortællinger skaber empati, viden og forståelse, fordi de giver os nærbilleder fra andre menneskers liv og har en sjælden styrke til at røre os. Det er et særligt nærvær, som du kan opleve i fællesskab med dine medlyttere til radiobiografens arrangementer.

Link til instagram: https://www.instagram.com/radiobiografen/

Kontakt

Huset, Stardust

Rådhusstræde 13

1466 København
Del med