Kristine blir rapper (NO/DA/SE)

Er der et nordisk talent, du skal nå at opleve, før hun for alvor slår igennem, er det Kristine Blir Rapper!

Venue: Musikcaféen, 3. etage
Døre: 20:00
Show: 21:00
Entré: 120 kr. / Studerende: 60 kr.

Rapper, skuespiller, teaterinstruktør og foredragsholder Kristine Utne Stiberg har både forvirret og forbløffet den norske musikbranche med sin kometkarriere fra klar himmel. 

Kristine inkorporerer historier om succes, tragedie og modstandskraft i sin musik og finder inspiration i sit miljø og personlige oplevelser. Hendes sange er fyldt med billedskønne beskrivelser, der trækker lyttere ind i hendes verden og muliggør en dyb følelsesmæssig forbindelse. 

Kristines musikalske flydende overgange og tillokkende rytmer holder lytterne engagerede fra start til slut. Hendes brug af idiomer og dagligdagsudtryk giver hendes tekster en autenticitetsfølelse og gør hende sympatisk over for lyttere fra forskellige baggrunde. Kristine udfordrer konsekvent grænserne for, hvad der forventes i hip-hop ved at eksperimentere med forskellige lyde og stilarter, hvilket skaber en ny og original lyd. 

Kristine skriver og rapper på en helt egenkomponeret blanding af norsk, dansk og svensk - eller "transskandinavisk" - og bringer dermed Kalmarunionen tilbage, før vi vidste, at det faktisk var det, vi havde brug for. 

Kontakt

Huset-KBH, Musikcaféen

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med