Omsorg & A Mess Release Party

I et kæmpe kreativt anfald af ’Do It Together’, har Omsorg & A Mess valgt af lave en fælles release fest for A Mess debutalbum ”Woman - No Man” og Omsorgs EP ”Echoes”.

Omsorg & A Mess inviter til en helt speciel aften på Musikcafeen, som byder på to intense koncerter, masser af ny musik og et par overraskelser. Så duk op og vær med til at fejre to af dansk undergrunds allerskarpeste navne lige nu!!

Omsorg:

På sin nye EP ‘Echoes’ balancerer den danske hardcore-trio OMSORG vildskab og sårbarhed gennem fire sange, der med aggression, dynamik og melodi leverer en yderst personlig sangskrivning båret frem af social indignation, vilje til liv og en insisteren på kærlighed og venskab trods eksistentiel lidelse, selvdestruktivitet og strukturel pression. 

Omsorg betegner et fællesskab og en hensigt - at drage omsorg, for de nærmeste og ligeledes for de fremmede, som vi måtte møde på vores vej. Det er et band baseret på venskab, respekt og en fælles musikalsk vilje, som musikalsk og lyrisk finder styrke i sin indignation over verdens tilstand og konfrontationen med det, som udfordrer og undertrykker os som mennesker - såvel psykologisk, socialt som systemisk og strukturelt. 

EP’ens titel ‘Echoes’ og sangenes tematikker bygger videre på albumdebuten ‘Moments, Movements’.og dens grundtanke om, at livet i livet består af øjeblikke og bevægelser. Med ‘Echoes’ tilføjes, at livet også består af gentagelser - og ikke altid til det bedre, hvis disse er gentagelser af destruktive mønstre, alle gode intentioner til trods. Teksterne er skrevet ud fra frustrationen over at se et menneske ødelægge sig selv og følelsen af at stå på sidelinjen uden at kunne gøre noget eller nok. At råbe så højt som man kan, uden at der bliver lyttet. Et råb, som også er et udtryk for savn og søgen efter kærlighed 

De sidste sætninger på i sangen og på EP’en er ‘You promised to keep, looking out for me - I Promise i’ll be, the best i can be’ er skrevet om det at miste én, man elsker og et løfte om at blive ved med at leve sit liv på den bedste måde, som man er i stand til. Det er beskrivelsen af den konstante kamp med at værdsætte ting i livet, samtidig med at man forholder sig til

realiteten, til det svære og det, der er vores grundvilkår i livet. Dette livssyn går igen på ‘Echoes’ i den empatiske lyrik, i musikkens facetterede udtryk og i bandets værdier - og at hvis man sammen konfronterer mørket, gør, at man i sidste ende måske kan overvinde det. 

A Mess:

A Mess er Danmarks Rock n’ Riot Grrrl bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks, catchy melodier og en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Avril Lavigne og overlod opdragelsen til Pussy Riot. “Feministisk power pop drevet frem af rå guitar riffs” kalder det største tyske musik magasin Visions A Mess, som spår hendes fremtid som stærk newcomer på den alternative rockscene.

Begge hendes EPer ’WOMAN’ (2021) & ’NO MAN’ (2024) har fået international og national bevågenhed med 3 singler i høj rotation på P6 beat og fremragende anmeldelser! 

Med 2 x 5 stjerner i GAFFA, og ord der kalder ’No Man’ EPen ”velovervejet, eftertænksomt og stærkt tilrettelagt. (...) en fremragende udgivelse” er roserne klare. Og så udenlandske magasiner og blogs som Good Because Danish (INT), Pretty in Noise (DE), GFR (DK), We Plug Good Music (UK) og mentions i store medier som Der Spiegel, Nothing But Hope and Passion og Visions Magazine viser at udlandet også har fået øjnene op for A Mess.

Nu samler hun successerne og udgiver debut-albummet WOMAN - NO MAN både digitalt og på vinyl.

A Mess er flittigt på tour i både Danmark og i de tysktalende lande og Tjekkiet. Live har A Mess fået flotte anmeldelser: ”A Mess sparkede røv” (GAFFA) for sin optræden på SPOT ’22 og Smukfest ’22. A Mess har tours på bedding i både Danmark, Tyskland, Østrig og Schweiz i 2024.

Dorte Hartmann er bag aliaset A Mess. ’Et rod’ er D o r t e stavet bagfra, et uhøjtideligt virvar af fængende melodier og udadvendte følelser. Live er A Mess et stramt og simpelt duo-set up: sang/elguitar og trommer.

Kontakt

Huset-KBH, Musikcaféen på 3. sal, Huset

Rådhusstræde 13

1466 København K
Del med