Down Under Studio

Et værdifuldt studie- og musikproduktionsfælleskab i Huset

Studiet bliver udlejet på en form for deleordning mellem en række faste brugere, som alle er artister, kunstnere eller andre former for musikskabere. Det er vigtigt, at brugernes profiler afspejler en bred kulturel profil - fra vækstlag til etableret. Hver bruger har altså sit egent kunstneriske virke, og på den måde kan brugerne skabe det bedste fundament for viden- og erfaringsdeling brugerne hinanden i mellem.

Studiet er en aktiv del af kulturmiljøet i Huset. Samarbejdet mellem studiet og Huset beror sig på gensidige og inkluderende koncepter, samarbejdsmodeller og tiltag, som giver en større mulighed for at skabe en fælles mulighed for aktiviteter og vidensdeling.

Om Down Under Studio

Vis alle

Bliver studiet kun brugt til at indspille musik?

Nej, studiet er også blevet brugt til at fx podcasts og workshops.

Hvordan bliver jeg bruger af Down Under Studio?

Der er en række begrænsede pladser til rådighed, og det varierer ofte, hvornår pladserne bliver ledige.

Du kan kontakte studiets administrator Jeppe Vingum på mail: jeppevingum@gmail.com for at høre om, det er muligt at få en plads, som fast bruger af Down Under Studio.

Jeg vil i kontakt med en af studiets brugere, hvordan gør jeg?

Det er muligt at få kontakt til studiets brugere med henblik på fx musisk relateret coaching, sparring eller indspilningsmulighed i studiet. Send din forespørgsel afsted til studiets administrator Jeppe Vingum på mail: jeppevingum@gmail.com.

Kontakt

Down Under Studio

Jeppe Vingum

Rådhusstræde 13, kl.

1466 København