Favorite Things

Favorite Things præsenterer musik, de savner en scene for. Ved at booke artister, som arbejder på tværs af genrer, skabes et mødested for genrer og målgrupper til arrangementerne

Favorite Things er en eventorganisation, der startede i Aarhus i 2017. De er kendt for sine klubarrangementer på spillestedet Tape, koncertaftener på Musikcaféen i Huset og showcases på diverse festivaler.

Favorite Things drives i dag af Malte Sanggaard, der booker, promoverer, DJ´er og hvad der ellers hører med. Derudover er der et bredt udvalg af partnerskaber med tidligere medlemmer og gennem det, de anser for deres internationale musikfamilie. 

Favorite Things præsenterer musik, hvor de oplever et hul mellem tilgængelighed og efterspørgsel. Det opnås både ved at søge udad for at finde nye talenter, men i høj grad også ved at bringe eget netværk i spil. Således opstår den community-følelse, som de stræber efter. Efter flere års vellykket samarbejde, bringer Favorite Things magien til Huset som ekstern arrangør hvert år.

Følg Favorite Things på Instagram.

Kontakt

Favorite Things

Malte Sanggaard

Rådhusstræde 13

1466 København