KRÆS

KRÆS er et kunstnerisk fællesskab og en responsgruppe. Det er et safe-space for kunstneriske mennesker, der sammen sparer, udvikler og kræser for sig selv og hinanden

I kulturfællesskabet KRÆS får du sparring, spejling og udvikling af dit kreative projekt. Vi bestræber os på at give konstruktiv feedback til hinanden og tage til hinandens ferniseringer, oplæsninger, koncerter mm. som støttepart.

Indimellem tager vi til events, hvor der er mulighed for at lære noget nyt eller få et netværk. Responsen foregår tværfagligt, og det vil sige, at gruppen består af folk med forskellige baggrunde og forskellige kunst- og kulturprojekter.

Følg KRÆS på Facebook og Instagram.

Om Kræs

Vis alle

Hvordan bliver jeg medlem af KRÆS?

Der er ingen krav til, hvor du befinder dig i dit kreative virke, eller hvor etableret du er, men du skal aktivt være i gang med et projekt, som du ønsker sparring til.

Det er ikke vigtigt, om dit projekt er et stykke tekst, et maleri, en installation eller video, det vigtigste er at du har mod på at give respons til andre og selv modtage respons.

Hvor tit mødes medlemmerne i fællesskabet?

Medlemmerne af KRÆS mødes minimum en gang om måneden.

Hvor holder KRÆS til i Huset?

Kræs holder til i Overgrund, som er Husets fællesskab for nye kulturpartnere, som skaber rum for, at kulturens vækstlag kan udvikle sig sammen.

Kontakt

KRÆS

Rådhusstræde 13, 1. sal

1466 København