Samlingspunkt Indre By

Samlingspunkt Indre By er et socialt og kulturelt tilbud med respekt for forskellighed. Vi henvender os til pensionister i Københavns kommune, der har interesse i at tage del i et kulturelt og socialt fællesskab.

Vi holder til 2. sal i Huset, hvor der hygges, grines, snakkes, diskuteres, spises, bliver vist film og foredrag i Husets biograf. Derudover er der hobby- og malerworkshop, filmklub, morgengymnastik, filmproduktion og ture ud af huset samt ture med overnatning 1-3 gange om året.

Hvorfor er Samlingspunktet vigtigt for Huset?

Vi kan bl.a. takke flere af vores medlemmer for at Huset eksistere i dag. De var med fra begyndelsen i 1968, hvor idéen til Projekt Hus blev undfanget af Det Ny Samfund. Sidenhen har de kæmpet en lang kamp for at bevare Huset. De startede deres ungdom i Huset og er som pensionister tilbage igen, hvor de stortrives og føler sig hjemme. Det er en af de unikke ting ved Samlingspunktet. Generationer på tværs, hvilket er et vigtigt budskab at sende ud. Her er der plads til børn, unge, middelaldrene og pensionister.

Om Samlingspunktet

Vis alle

Åbningstider

XXXX