Underskoven

Underskoven er et samlingspunkt for lyrik og kortprosa

Underskoven er den litterære scene i Huset, som har eksisteret siden januar 2003. I Underskoven kan alle fremføre tekster, de selv har skrevet, og hvis de har lyst, kan de få feedback på dem. Du også velkommen til at komme og lytte.

Ud over at være et forum for oplæsning byder Underskoven på et skriftligt forum, idet vi har udgivet 3 antologier med tekster af såvel debutanter som professionelle forfattere. Det er hos os, du kan udvikle dit talent i trygge rammer.

Underskoven har givet skriftlig og mundtlig litterær debut til rigtig mange talentfulde skribenter og byder samtidig på en væsentlig erfaringsudveksling med mange af miljøets mere garvede folk, også de helt kendte. Det er synergien, spændingen mellem de to grupper, der skaber væksten. Vi kan præsentere en spændende palet, som næppe noget andet litterært forum herhjemme kan prale af.

Events fra Underskoven foregår i Balsalen, som ligger på Husets første sal.

Om Underskoven

Vis alle

Kan jeg blive medlem af Underskoven?

Underskoven er ikke en forening med medlemskab og kontingent. Den er simpelthen et vækstmiljø for den litterære talentmasse. Nogle læser op af egne værker, andre lytter.

Hvornår afholder Underskoven arrangementer?

Vi mødes den anden torsdag i hver måned kl. 17-20.

Hvad koster det at komme til et arrangement?

Adgang gratis! Du er lige velkommen, om du kommer for at læse op eller lytte, men tag gerne en litterært interesseret ven med.

Kontakt

Underskoven

Bo Lille

Rådhusstræde 13, 1. sal

1466 København