Balsalen

Balsalen ligger i forlængelse af Husets restaurant og er et romantisk midtpunkt på førstesalen af Huset. Her kan du afholde et mindre arrangement, men lokalet giver også plads til kunstneriske events

Et historisk rum med mange muligheder

Balsalen er et mindre lokale, der ligger i forlængelse af Spisehuset på Husets første sal. Lokalet er smukt, lyst og er indrettet med romantiske lysekroner og røde fløjsbløde gardiner.

Lokalet bliver ofte udlejet i samarbejde med restauranten til diverse arrangementer eller selskaber, såsom receptioner, rådhusbryllupper og møder. Derudover er Balsalen også ideel til mere kreative kræfter, hvor kunstnere, artister eller andre eksperimenterende sjæle kan teste kulturelle koncepter og/eller partnere af. Det betyder, at lokalet gør det let for nye partnere at afprøve fx eventproduktion på helt egen hånd. Balsalen egner sig også godt til akustiske events, såsom talks, oplæsning, debatter og oplæg, samt events indenfor madkultur.

Om Balsalen

Vis alle

Kapacitet

Der er plads til ca. 60 siddende gæster i Balsalen.

Borde og stole står du selv for at sætte op og ned i Balsalen.

Jeg vil gerne lave kultur i Balsalen, hvad gør jeg?

Du sender en forespørgsel afsted til vores kulturredaktør Mikkel Sønnichsen på mail: mikkel@huset-kbh.dk.

Tekniske specifikationer

Det er ikke muligt at spille forstærket musik eller koncerter i Balsalen, men der vil være mulighed for at tilkoble mikrofon og få lærred eller projekter.

Kontakt

Balsalen

Rådhusstræde 13, 1. sal

1466 København