Stardust

Fordyb dig i det skrevne ord, nørderi i uformelle rammer og akustisk jazz

Jazzkoncerter, digtoplæsninger, poetry slam, science-talks og meget mere. Stardust giver dig kultur med dybde flere dage om ugen. Hør summende lyde fra jazzen, bliv verbalt inspireret af fantastiske digtere eller få udvidet din horisont med talks om astronomi.

Den frivillige forening Paradise Jazz arrangerer omkring 100 koncerter årligt på Stardust med alt fra bebop, moderne jazz, vokaljazz og free jazz. I weekenderne indtager klubber som Astronomy on Tap, CopenOpen og Nerd Nite, der giver plads til fordybelse, viden og poesi.

Tidligere mødested for forfattere og ungdomskulturer

Stardust er en scene med masser af historie på bagen. Tilbage i 1970'erne var det samlingssted for diskussioner om samfundet og måder at leve på. Under navnet Husets Bogcafé var det også en centralt mødested for datidens mest talentfulde forfattere og generations-manifestet NÅ!!80 med bl.a. Michael Strunge. Senere blev det til rockklubben Barbue i 1984, hvor hiphoppere, punkere og andre ungdomskulturer slog sine folder. Det var et toneangivende spillested for de nyeste musikalske strømninger og nichekulturer. Sonic Youth, Radiohead, Primal Scream, My Bloody Valentine og Sods spillede eksempelvis på Barbue mellem 1984-1994.

About Stardust

Vis alle

Paradise Jazz

I over 25 år har jazzklubben Paradise Jazz arrangeret koncerter i HUSET. Paradise Jazz fokuserer på ny dansk jazz med de bedste danske musikere, og ofte med profilerede gæstesolister udefra.

Paradise Jazz arrangerer mere end 80-90 koncerter om året.

Paradise Jazz' sæsoner er februar-april, september-december og selvfølgelig under Copenhagen Jazz Festival. Der er koncerter tirsdag, onsdag og torsdag i de aktive måneder.

En gang om måneden – altid på en mandag - spiller Monday Night Big Band, der bliver ledet af Niels Jørgen Steen.

Følg Paradise Jazz på Facebook, eller tjek deres hjemmeside.

Jeg skal afholde et event, hvordan booker jeg Stardust?

Send en booking forespørgsel til kulturredaktør Mikkel Sønnichsen på mail: mikkel@huset-kbh.dk 

Kapacitet og pris

Stardust har plads til 65-85 siddende gæster.

Du aftaler en pris med vores redaktør. Prisen afhænger af dit arrangements formål og dine tekniske behov.

Kontakt

Stardust

Rådhusstræde 13, 1. sal

1466 København