Københavns Kommunes logo

Praktik og ledige stillinger

Er du jobsøgende eller søger du en praktikplads som led i din uddannelse, kan du finde aktuelle ledige stillinger eller praktikopslag for Huset her.

Ledige stillinger

Huset er en del af Københavns Kommune og alle stillinger bliver slået offentligt op på diverse jobdatabaser. Når vi har ledige stillinger i Huset vil de også fremgå her, men hold øje med de officielle jobdatabaser.

 

Søger du praktik i foråret 2023?

HUSET søger visuelle formidlere med flair for SoMe og interesse i kultur og musik

Vil du prøve kræfter med kommunikation og PR i et kreativt kulturhus? Har du en særlig interesse inden for visuel kommunikation og kan du lide at følge en opgave fra idéudvikling til udførelse? - Så er det måske noget for dig at komme i praktik i Husets PR-team.

HUSET søger praktikanter med flair for sociale medier, grafik og visuel kommunikation til vores team i foråret 2023.

 

Vi søger efter to slags profiler:

  • Kulturformidler: Denne profil vil særligt have fokus på styrkelse af Husets profil og fortællinger og herunder udvikling og produktion af kampagner for Huset, Husets kulturpartnere og aktiviteter. Derudover vil dagligdagen stå på promovering af og out reach for Husets kulturelle events herunder ord, film, teater mm.
  • Musikformidler: Denne profil vil særligt have fokus på promovering af og out reach for Husets koncerter og formidling og fortællinger om spillestedet Musikcaféen på HUSETs tredje sal, konceptet Xenon Residency mm. Det vil være en fordel, hvis du har et godt kendskab til de nyeste musiktendenser og måske også en interesse i at arbejde i musikbranchen på sigt.

 

Praktik i Huset

Som praktikant hos os får du berøring med mange forskellige opgaver inden for formidling og produktion af events, og bliver en del af et lille team, der arbejder med kulturelle aktiviteter i et stort og alsidigt kulturhus. Du får også mulighed for at indgå i afviklingen af kulturarrangementer, og se hvad der foregår bag kulissen.

Samtidig får du mulighed for at få dit eget personlige formidlingsprojekt, som vi definerer i fællesskab afhængig af dine læringsmål, interesser, kompetencer og de andre projekter, der er i gang i Huset. Tidligere har praktikanter lavet nye designpakker, plakatkampagner, merch, promoverende installationer, kunstværker i Huset, små filmproduktioner, udvikling af content serier, podcasts mv. Men det kan også være, du har en helt tredje idé, du drømmer om at føre ud i livet.

 

Hvem er du?

Du er studerende – gerne uddannelser inden for kommunikation, design, kulturformidling, eventproduktion eller lignende

Du kan være i praktik i minimum 10 uger fuldtid, men gerne længere.

Du er en person, der brænder for visuel formidling og har erfaring med grafisk arbejde (minimum canva og gerne adobe) og også gerne videoproduktion (og ønsker at lære mere!)

Du har en god forståelse for og erfaring med sociale medier, og hvordan man kommunikerer til flere målgrupper og via sociale medier (og ønsker at lære mere!)

Trives med at arbejde selvstændigt med mange varierede opgaver og til tider korte deadlines i en travl hverdag

 

Som praktikant i Huset garanterer vi dig:

  • Erfaring med at indgå i udvikling og drift af et stort kulturproducerende hus i en politisk ledet organisation
  • Mulighed for at afprøve dine evner inden for visuel formidling, promovering og sociale medier
  • Erfaring med mange forskellige kommunikationsopgaver på digitale og trykte medier og inden for mange slags kulturaktiviteter
  • Et netværk inden for eventproduktion og kulturskabelse
  • En kreativ, social og alsidig arbejdsplads

 

Teamet

Som praktikant bliver du en del af HUSETs redaktionsteam, der står programlægning og formidling af Husets aktiviteter, herunder at skabe indhold og designe stærke kampagner på sociale medier, udarbejde grafisk materiale på både digitale og fysiske platforme og udvikle HUSETs formidlingsstrategi.

Vi arbejder tæt sammen med eventproduktion og afvikling, samt en stor gruppe frivillige kulturskabende samarbejdspartnere, som vi understøtter i udvikling og afvikling af events

 

Vilkår 

Praktikken er ulønnet, og vi prioriterer ansøgere, som er i gang med et uddannelsesforløb, hvor praktik indgår som en del af studiet. Formålet med praktikken er at give praktikanten indsigt i, erfaring med og nye kompetencer inden for kulturproduktion og formidling. Som praktikant har du en vejleder tilknyttet, der følger praktikforløbet og giver løbende sparring og opfølgning på projekter. I PR-teamet er du hovedsageligt tilknyttet vores kommunikationsredaktør, men vil også være i tæt kontakt med vores musik- og kulturredaktører.

Praktikforløbet skal være på mindst 10 uger, da vi vurderer at det er nødvendigt for at få et lærerigt forløb. Det er også muligt at være i praktik et helt semester, hvis dette indgår i studieordningen.

Arbejdstiden er i udgangspunktet fuldtid medmindre andet aftales. Der gives fri til studierelaterede aktiviteter, såsom vejledning og undervisning, samt i forbindelse med eksamener, og det er muligt at arbejde fleksibelt inden for normal arbejdstid. Der skal selvfølgelig også være plads til et studiejob, hvis man har sådan et.

Som praktikant har man 2-3 aftenvagter om måneden, som ligger uden for normal arbejdstid.

 

Ansøgning

Ansøgning, CV og evt. link til eksempler med grafisk materiale mailes til: christina@huset-kbh.dk med emnefeltet ’kommunikationspraktikant’ så snart som muligt. Husk at oplyse, hvilke datoer du kan starte og slutte forløbet, samt det ugentlige timeantal.

Vi har ikke sat en deadline for ansøgning, men vi kalder løbende til samtale, så send gerne hurtigst muligt.