Københavns Kommunes logo

Spisehuset

Et sæsonentusiatisk spisehus, som emmer af hygge og historie

Restauranten ligger på første sal i kulturhuset Husets helt særlige, historiske bygning med synlige bjælker og har en hyggelig gård med planter, udendørs bar, musik, varmelamper til kølige aftener og kig til stjernerne.

Spisehusets gastronomiske ambitioner er høje, og menuen er med fokus på sæsonens sjællandske grøntsager. De serverer også bobler, gourmetvine, sherry, hjemmebrygget kombucha, kreative og klassiske drinks, vand og fadøl til bæredygtige priser.

Fotograf
Spisehuset

95% sjællandske & økologiske råvarer giver godt humør

Spisehusets grøntsager er økologiske og kommer fra forskellige gårde på Sjælland. Spisehuset får tomater, chili og auberginer fra Toftegaard, svampe fra Funga farm, skud og urter fra Nabo Farm, stracciatella-, burrata- og ricottaost fra La Treccia, kød fra Grambogaard, ørred fra Bisserup Fisk og meget andet fra flere små, kvalitetsbevidste fødevareproducenter på primært Sjælland.

Spisehuset har valgt mindre, lokale, bæredygtige, fortrinsvis økologiske leverandører, som vi har gode relationer til, fordi det gør dem i godt humør.

Forelsk dig i Spisehusets menu her.

Om Spisehuset

Åbningstider

Søndag - Tirsdag: Lukket

Onsdag - Lørdag: 17.00 - 22.00

Kan jeg booke et bord?

Det kan du! Du kan booke et bord og se menuen til en fantastisk madoplevelse i Spisehuset her.

Laver Spisehuset også selskaber og firmafester?

Ja, du kan vælge i mellem forskellige selskabsmenuer i forskellige prisklasser. Tjek dem ud her.

Balsalen, som du kan booke til dit arrangement, ligger i forlængelse af Spisehuset. Det er også muligt at booke Salon K, som Spisehuset også laver catering til.

Kontakt Spisehuset

Spisehuset

Magstræde 14, 1. sal th

1204 København K

Kontaktperson

Ruben Scheftelowitz