Hans Christian Smed bliver ny leder i Huset

Fra 1. maj indtræder Hans Christian Smed som daglig leder i Huset og bliver en del af ledelsesteamet i DIT:KBH

Som daglig leder i Huset, skal Hans Christian Smed sikre en professionel drift og udvikling af Danmarks første kulturhus og her kommer hans erfaringer med partnerskaber i Roskilde Festival særligt i spil ift. styrkelsen af bl.a. aktivistlaboratoriet Overgrund, det nye Spisehuset men også udviklingen af eksisterende samt nye partnerskaber og miljøer.

Særligt fokus på partnerskaber 

I DIT:KBH ledelsesteamet kommer Smed til at have særligt fokus på at sikre at hverdagens samskabelse og partnerskaber i kulturhusene omsættes og videreformidles som metoder og perspektiveringer der kan (gen)bruges på tværs af institutioner og bydelsenheder.

Smed har bl.a. beskæftiget sig med partnerskaber, udvikling, projektledelse og ledelse af frivillige som del af ledelsen i Roskilde Festival gruppen og har desuden tidligere haft været leder i dansk detail handel, Parken og i Fonden Københavns Madhus.

Smed bor til dagligt på Vesterbro med sin hustru og 2 børn har siden slutningen af 80’erne været en flittig kulturbruger, arrangør og skaber i København.