Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 18 result(s). Currently showing 1 - 18
Nyhed

DEBUT FEST 2024

Oplev nyskabende og unikke kunstværker til årets DEBUT FEST – Se hele programmet her!
Nyhed

Open Call til Xenon Residency

Har du en idé til et tværkunstnerisk projekt, som du gerne vil have udfoldet? Så er det måske dig, der skal rykke ind på Xenon i uge 46!
Nyhed

Byg din egen ramen i Huset

Vi byder velkommen til Himitsu Ramen, hvor den autentiske smag af Japan bliver bragt direkte til dig.
Nyhed

Søger du praktik?

Vil du prøve kræfter med skriftlig eller visuel kommunikation? Er du skarp til SoMe? Eller måske er du mere til datadrevet research? Her kan du læse mere om, hvordan du kan blive vores næste praktikant
Nyhed

Bliv frivillig Husreporter

Er du god til at fortælle historier og finde de god vinkler? Og har du interesse og evner for kommunikation, journalistik, fotografi og sociale medier?
Så kan du blive en del af vores frivillige team af Hus-reportere!
Nyhed

Winter Pride 2023 fokuserer på QueerPlus

Den 20.-25. februar sætter Copenhagen Pride fokus på QueerPlus ved deres Winter Pride for at skabe lys i en mørk tid og inviterer til, at man lytter, lærer og bliver klogere på hinanden.
Nyhed

DYSTOPI/UTOPI i galleri USET

Vi er klar med en ny udstilling i HUSETS helt eget galleri USET, hvor uetablerede kunstnere får mulighed for at vise deres kunst frem for et publikum! 
Nyhed

Københavns Spilfestival 2023

Den 27.-29. januar 2023 byder Huset og brætspilcaféen Bastard Café velkommen til Københavns Spilfestival! En festival for alle aldre, spil af fleres slags og alle spilniveauer
Nyhed

Ny festival for debuterende kunst i Huset

Den 3. september 2022 åbner Huset i samarbejde med Snabslanten for første gang dørene for Debut Fest – en endagsfestival for debuterende kunstnere indenfor alle genrer.

Nyhed

Open Call for "my site / in space 2023"

Er du kunstner? Laver du performances, teater, lydinstallationer, dans eller andet? Så er dette open call til Xenon Residency måske noget for dig.