Bliv Frivillig

Billede
Billede af frivillige tegning
Bliv en del af Huset

Bliv frivillig

Husets hjerte er vores store, kærlige og festlige fællesskab af frivillige. Uden alle dem der hjælper bag baren, på og bag scenen, ville vi ikke have det kulturhus, vi kender i dag. Vil du være frivillig? Kom og vær med!

Fotograf
Liv Lilholt

Fællesskab og frivillighed

Husets hjerte er vores store, kærlige og festlige fællesskab af frivillige. Uden alle dem der hjælper bag baren og på og bag scenen med events, ville vi ikke have det kulturhus eller det kulturprogram, vi kender i dag. 

Fordele som frivillig i Huset:

Som frivillig i Huset bliver du ikke kun en del af et socialt og kulturelt interesseret fællesskab og netværk, samt får nogle fantastiske kulturoplevelser. Du får også flere forskellige mere konkrete fordele: 

  • Fri adgang til flere af Husets events og aktiviteter
  • Favorable rabatter i Huset
  • Invitation til frivilligfester og aktiviteter
  • Forskellige andre fordele alt efter, hvor du er tilknyttet

Hvordan kan jeg blive frivillig i Huset?

Vis alle

Husets barteam

At være frivillig i Husets barteam går ud på, at bemande baren under et kulturarrangement og hjælpe til med afvikling, oprydning, entré og billetter. Huset har fire barer, så du kommer rundt i hele bygningen og får oplevet en masse forskellige events – fra koncerter til teater, open mic og comedy.

Og så er du med til at give publikum en god oplevelse.

Husets barteam er klart det største hold med knap 100 aktive frivillige, der alle giver en hånd til de mange events.

For at være en del af barteamet skal du kunne tage to aftenvagter om måneden. Vagterne lægges efter en månedlig vagtplan, og det er muligt at bytte med hinanden.

Som frivillig får du gratis adgang til alle Husets offentlige events, favorable medarbejderpriser i Husets serveringssteder, og så er du naturligvis indbudt til vores to årlige frivilligfester!

Vi søger løbende frivillige, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Kontakt os via kontaktformularen her.

Frivillig i Husets Biograf

Elsker du film? Og er du interesseret i at få en masse nye filmelskende venner?

I Husets Biograf hjælper man til med afvikling af filmvisninger, bar og billetsalg, og man har endda muligheden for at være med til at udvikle nye filmkoncepter og events. 

Ved at være frivillig i Husets Biograf får du et godt netværk, tilbud om masser af fester, gratis filmvisninger og events i Huset.

Kontakt jack.stevenson@mail.dk for at blive en del af Husets Biograf

Medskaber i TeaterHuset

Teaterhuset er en vækstlagsforening for uafhængig scenekunst. Deres årshjul er fyldt med spændende aktiviteter, som du kan engagere dig i, og de holder løbende infoaftener, hvor du kan få mere at vide. 

Læs mere eller tilmeld dig som medskaber i Teaterhuset her.

Spilguru i Bastard Café

Elsker du spil, og er du den i venneflokken, der altid læser hele manualen fra ende til anden?

Så kan det være, du vil være spil-guru i Bastard Café. Det er dog ikke et must, at du er en alvidende spilmanual. For formålet med Bastards spilguruer er først og fremmest at udbrede spilleglæde!

Hvis du er interesseret i at blive frivillig spil-guru, så kan du kontakte Bastard café her: guru@bastardcafe.dk

Søger du praktik?

Vil du prøve kræfter med skriftlig eller visuel kommunikation? Er du skarp til SoMe? Eller måske er du mere til datadrevet research? Her kan du læse mere om, hvordan du kan komme i praktik i Huset.

Læs mere om det her: Søger du praktik? | HUSET (kk.dk)