Copenhagen Winter Pride Week 2022 i Huset!

Huset slår igen dørene op for Copenhagen Winter Pride Week, hvor der er fokus på kultur- og menneskerettighedsprogrammerne.

Huset slår igen dørene op Copenhagen Winter Pride Week! Winter Pride Week har fokus på kultur- og menneskerettighedsprogrammerne og i år er omdrejnings punktet "Bæredygtighed", hvilket genspejles i ugens talks, debatter og optrædener. På programmet er bl.a. samtalesalon om Chemsex, tegneworkshop, Dragt night, silent disco, stand-up, Queer filmaften, og koncert med det queer-feministiske band; følsom Front.

Gør dig klar til Copenhagen Winter Pride Week 2022!

Mange forbinder Pride med sommerens sol og varme, men det er kun den halve sandhed: Den 21.-26. februar danner Huset-KBH ramme for Copenhagen Winter Pride Week, der for ottende gang byder indenfor i varmen med et spændende og alsidigt program.

Kernen af Winter Pride Week er nærvær, og årets tema ’Bæredygtighed’ løber som en rød tråd igennem talks, debatter og optrædener, der skal gøre os klogere på os selv og hinanden. Copenhagen Prides menneskerettighedsgruppe står bag menneskerettighedsdelen af programmet med events såsom Mentalt helbred i miljøet, Mød det aromantiske spektrum og Et bæredygtigt liv som transkønnet. Der vil også være sociale events, som når AURA inviterer til tidlig fastelavnsfejring, eller du kan opleve det queerfeministiske band Følsom Front.

”De sidste par måneder har vi arbejdet hårdt på at skabe et bredt program, som vi glæder os helt vildt til at vise frem. Meningen med dette event er at skabe fællesskab og energi i de kolde, mørke måneder, så vi vil gerne invitere alle til at tage del i Winter Pride på den måde, der passer bedst til dem. Om du er med til ét event eller dem alle, fysisk eller online, så er Winter Pride for dig!” fortæller Jax Jakshøj, Menneskerettighedsansvarlig for Copenhagen Pride.

Copenhagen Prides kulturgruppe har også lagt et enormt stykke arbejde i et helt nyt koncept: Pride Night Live! Kulturansvarlig Albert Bendix siger, ”vi er så spændte på at invitere et live publikum indenfor til et show, der samtidig sendes direkte online – fyldt med forskellige gæster mixet med optrædener af musikere, drags, skuespilere og diverse andre kunsterne. Du kan roligt glæde dig til halvanden times underholdning klokken 20.30-22.00 i Copenhagen Winter Pride Week!” Gratis billetter til live-showet fås på Billetto.dk og Pride Night Lives streames desuden på Copenhagen Prides hjemmeside.

Så kom ind i varmen og vær med når Copenhagen Pride og Huset-KBH inviterer til fem dage med menneskerettigheder, kultur og nærvær i fokus!

Copenhagen Winter Pride Week 2022 foregår den 21.-26. februar i Huset-KBH Rådhusstræde 13, 1466 København. Det fulde program kan findes på issuu og i Copenhagen Prides officielle magasin HeartCore, der er gratis tilgængeligt online og på LGBTI+ beværtninger i København og selvfølgelig hos Huset-KBH.