Open Call til Xenon Residency

Har du en idé til et tværkunstnerisk projekt, som du gerne vil have udfoldet? Så er det måske dig, der skal rykke ind på Xenon i uge 46!
Fotograf
Huset

Konceptet Xenon Residency byder på kunstneriske og musikalske eksperimenter, der bryder med vanetænkningen og skaber tværkunstneriske formater.

Takeover-konceptet giver ambitiøse og visionære kunstnere det ultimative frirum med et klart dogme om at blande forskellige kunstformer. Vi overleverer nøglerne til Xenon i en lille uges tid og giver kunstnerne optimale muligheder for at skabe unikke oplevelser, der inddrager musikalske eksperimenter, scenografi, visuals, lysdesign, kunst og meget andet.

Xenon Residency har blandt andet givet plads til 360 graders koncerter, quadrofonisk lydopsætning, analoge live visuals, audio-reaktive lysinstallationer og totaloplevelser med scenografi, design og billedkunst i højsædet.

Hvis du kan se dit projekt i den ovenstående beskrivelse, kan du udfylde ansøgningsskemaet her, så hører du fra os efter ansøgningsfristen. Du kan også læse mere om Xenon Residency her.